search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Κερατέα: Τι αποκάλυψαν οι φίλοι του 24χρονου

18.02.2021 19:57
Τραγωδία στην Κερατέα: Τι αποκάλυψαν οι φίλοι του 24χρονου - Media

 

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κερατέα, όταν ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό 140 μέτρων.

Ο 24χρονος Γιώργος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με προορισμό την Κακιά Θάλασσα. Το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε γκρεμό 140 μέτρων.

Στη συνέχεια, «καρφώθηκε» στη μέση της πλαγιάς και αιωρούνταν για ώρες στο κενό.

Ένας διερχόμενος οδηγός είδε από μακριά το αυτοκίνητο και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, διοργανώθηκε επιχείρηση για τη διάσωσή του και την ανάσυρση του ΙΧ. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, αλλά και ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ, για να δέσουν το αυτοκίνητο σε ειδικούς ιμάντες.

Ωστόσο, πάρα τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό τον 24χρονο.

Τι αποκάλυψαν οι φίλοι του 24χρονου

«Λένε ότι είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του» δήλωσε μία φίλη του 24χρονου. «Ακούστηκε ότι έχει στείλει μήνυμα στους γονείς τους ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του» είπε στον ΑΝΤ1 φίλος του νεαρού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος Γιώργος έλειπε από το πρωί της Πέμπτης. Φίλοι και συγγενείς του έψαχναν να τον βρουν, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Όλοι οι οικείοι του, μιλάνε για ένα ήσυχο παιδί, που έκανε δύο δουλειές και πρόσφερε χρήματα στην οικογένειά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15