search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:50
MENU CLOSE

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ Χίος και Χαραλαμπόπουλος

23.02.2021 13:51
Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ Χίος και Χαραλαμπόπουλος - Media

 

Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και ο Στέφανος Χίος αναμένονται να δώσουν εξηγήσεις στο αρμόδιο όργανο της Ένωσης συντακτών.

Αυτεπάγγελτα παρενέβη το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για την περίπτωση του Στέφανου Χίου, μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» και την σύλληψη του.

Επίσης κατά του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου για το μοντάζ της φωτογραφίας του Αλέξη Τσίπρα σε παλαιότερη έξοδο με την Μπέτυ Μπαζιάνα, όπου στη θέση της συντρόφου του έχει τοποθετηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενη από κείμενο με τίτλο «Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής Αλέξη;» στην ιστοσελίδα in.gr.

Αγωγή Ακρίτα σε βάρος in.gr και Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου για δημοσίευμα

Σημειώνεται, πως η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα προσφεύγει στα δικαστήρια, με αφορμή ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο in.gr, στο οποίο παρουσιάζεται εκείνη να έχει ζητήσει την απομάκρυνση σκηνοθέτη από τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, στην σχετική ανάρτηση, ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος καταγγέλλει ότι η Έλενα Ακρίτα και ο Παύλος Χαϊκάλης, του «έκοψαν» την καριέρα.

Την είδηση της προσφυγής στην δικαιοσύνη γνωστοποίησε η ίδια η δημοσιογράφος μέσω ανάρτησής της στο λογαριασμό της στο facebook, στην οποία και χρησιμοποιεί πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47