search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:04
MENU CLOSE

Τάσος Ξιαρχό: «Στα έξι μου με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς – Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου» (Video)

25.02.2021 08:39
Τάσος Ξιαρχό: «Στα έξι μου με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς - Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου» (Video) - Media

 

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό, κάνοντας λόγο για δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και βίαιος.

Ο χορευτής και χορογράφος συγκλόνισε, αποκαλύπτοντας τον βιασμό του σε ηλικία μόλις έξι ετών από αγόρι της γειτονιάς του, με τους γονείς του να μην τον στηρίζουν, όπως τονίζει. 

“Η πρώτη μου ανάμνηση ως παιδί, ήταν αίματα”
“Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.” ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι σε ηλικία έξι ετών υπέστη βιασμό. 

“Στα 6 με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς”
“Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δεν με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά” είπε, μεταξύ άλλων, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. 

 

Photo by geostamatiou

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:04