search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Αυτό είναι το υπουργείο με την καλύτερη συνεργασία υπουργού – υφυπουργού

01.03.2021 08:05
Αυτό είναι το υπουργείο με την καλύτερη συνεργασία υπουργού - υφυπουργού - Media

 

Αν δει κανείς τον τρόπο που εκφράζεται ως υφυπουργός Παιδείας ο Άγγελος Συρίγος, θα διαπιστώσει πως, παρά την συγκεντρωτική τάση της Νίκης Κεραμέως, ο Συρίγος εμφανίζεται πολύ πιο σίγουρος για όσα λέει.

Στέκεται ως ένα πολιτικό στέλεχος που συμμετέχει στην χάραξη της γραμμής του υπουργείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24 η Νίκη Κεραμέως αντιμετωπίζει στο εσωτερικό του υπουργείου τον Συρίγο ως «ισότιμο» -κάτι που δεν έχει κάνει με κανέναν άλλο στο παρελθόν.

Όπως γράφει το matrix24, δεν είναι μόνο ότι ο υφυπουργός Παιδείας απολαμβάνει την εκτίμηση και τον σεβασμό του πρωθυπουργού και, άρα, η Κεραμέως έχει έναν λόγο παραπάνω να μην τον «καπελώνει» και να τον υπολογίζει. Είναι και ότι ο υφυπουργός έχει… πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, «γλιτώνοντας» την υπουργό Παιδείας από αρκετή γραφειοκρατική δουλειά. Μάλιστα, το κλίμα συνεννόησης που επικρατεί στο υπουργείο Παιδείας ήδη σχολιάζεται θετικά και στο Μαξίμου, καθώς αρκετοί λένε σκωπτικά ότι «αφού ο Συρίγος καταφέρνει να συνεργαστεί με την Κεραμέως, τότε μπορεί να κάνει πολλά».

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις της Νίκης Κεραμέως με την πρώην Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη ήταν από τις χειρότερες, ενώ ακόμα και με τη Ζέττα Μακρή, κάποιοι χαρακτηρίζουν την συνεργασία των δύο γυναικών ως «τυπική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57