search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:25
MENU CLOSE

Χανιά: Άγριο ξύλο έξω από τα δικαστήρια μεταξύ συγγενών, στη δίκη για τη δολοφονία κτηνοτρόφου

01.03.2021 15:09
Χανιά: Άγριο ξύλο έξω από τα δικαστήρια μεταξύ συγγενών, στη δίκη για τη δολοφονία κτηνοτρόφου - Media

 

Όλα ξεκίνησαν όταν κατέθετε η σύζυγος του θύματος. Σε μια τοποθέτησή της υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με συγγενείς του 45χρονου κατηγορούμενου κτηνοτρόφου.

Και από κει και μετά η κατάσταση ξέφυγε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων το οποίο μάλιστα αναγκάστηκε να διακόψει τη διαδικασία. 
Όπως αναφέρει το Flashnews.gr παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, επεισόδιο που σημειώθηκε στην δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων για την ανθρωποκτονία 49χρονου στο Μπαλί Ρεθύμνου, ανάγκασε το Δικαστήριο να διακόψει.
Ενώ κατέθετε ως μάρτυρας η σύζυγος του θύματος, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με συγγενείς του 45χρονου κατηγορούμενου κτηνοτρόφου, ενώ ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ συγγενών από τις δύο πλευρές.

Άμεσα διεκόπη η δίκη και αφού επικράτησε ηρεμία, το Δικαστήριο αποφάσισε την εκκένωση της αίθουσας και σε αυτήν πλέον εισέρχονται μόνο οι μάρτυρες. 
Οι συγγενείς των δύο οικογενειών είναι χωρισμένοι στις δύο πλευρές της Νομαρχίας μπροστά πίσω για να μη γίνουν επεισόδια. 


Να σημειωθεί πως ο 45χρονος κατηγορούμενος είναι προφυλακισμένος από τον Νοέμβριο του 2019 και παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε προκειμένου να μην παρέλθει ο ανώτατος χρόνος προφυλάκισης των 18 μηνών και αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος.
Το χρονικό
Νωρίς το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2019, ένας 49χρονος Ρεθυμνιώτης που είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους δύο, στην περιοχή του Μπαλί Ρεθύμνου, “μπήκαν”  σε βοσκότοπο κτηνοτρόφου της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά , φαίνεται πως ο 49χρονος κυνηγός μαζί με τον σκύλο του ή μόνο ο σκύλος, εισήλθαν σε ποιμνιοστάσιο του 45χρονου κτηνοτρόφου. Ακολούθησε διαπληκτισμός με τον κτηνοτρόφο και ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του κυνηγού και τον ελαφρύτερο του κτηνοτρόφου.

Κατά την απολογία του – η οποία έγινε ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο – ο 45χρονος είχε ισχυριστεί ότι πρώτος τον πυροβόλησε ο κυνηγός με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στην συνέχεια αυτός πυροβόλησε ευρισκόμενος σε άμυνα, ενώ από την πλευρά του θύματος γίνεται ο αντίθετος ισχυρισμός.

Πηγή: Flashnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:24