search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Σπίτι με το MEGA: Από τον Καρρά μέχρι τον.. Μακρόπουλο

04.03.2021 15:51
Σπίτι με το MEGA: Από τον Καρρά μέχρι τον.. Μακρόπουλο  - Media

 

Το Μεγάλο Κανάλι πιστό στο ραντεβού του με τη διασκέδαση κάθε Σάββατο ετοιμάζεται για μια μοναδική βραδιά που θα ακουστεί… από το Βορρά μέχρι το Νότο!

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες και αξεπέραστες ερμηνείες. Και σίγουρα το σόου θα συνεχιστεί!

H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και την Πύλη Αξιού, έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στο MEGA.

Το Σάββατο στις 6 Μαρτίου στις21:00, οι δύο ερμηνευτές ανεβαίνουν στη σκηνή από την συμπρωτεύουσα και ταξιδεύουν το ελληνικό τραγούδι σε ολόκληρο τον κόσμο, μαζί με ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη.

Μαζί τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι: από την Κρήτη ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Ήπειρο ο Γιάννης Καψάλης και από τον Πόντο ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Συμμετέχουν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Σεβίλογλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:36