search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:19
MENU CLOSE

Στελέχη του Μαξίμου λένε «ναι σε πρόωρες εκλογές»

08.03.2021 06:22
Δημοσκόπηση MRB: Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι Υπουργοί της κυβέρνησης (Photos) - Media

 

Παράγοντας του Μαξίμου θεωρεί πως εάν βρεθεί «ξέφωτο», η χώρα μπορεί να πάει σε εκλογές με ατζέντα «εφ’ όλης της ύλης».

Δηλαδή, να θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ερώτημα μετά το τέλος της υγειονομικής περιπέτειας ποιον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός για την επόμενη μέρα.

Τη συγκεκριμένη άποψη ενστερνίζονται και άλλοι, όχι όμως όλοι. Όπως γράφει η Καθημερινή οι περισσότεροι θεωρούν ιδανικό εκλογικό έτος το 2022.

Τα σενάρια των πρόωρων εκλογών ακόμα και τον Μάιο ή Ιούνιο του 2021 πάνε και έρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ζουν με τον τρόμο της αλλαγής δεδομένων στις δημοσκοπήσεις και το άγχος μήπως κάποια στιγμή ξεφύγει η κατάσταση και η αδιευκρίνιστη ψήφος στραφεί μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά σε αυτά τα σενάρια σημαντικό ρόλο παίζουν οι εμβολιασμοί και η οικονομία, αλλά και η απρόβλεπτη τροπή που μπορεί να πάρει η υπόθεση Κουφοντίνα. Πληροφορίες λένε μάλιστα ότι αυτό το θέμα και οι παρενέργειες που θα υπάρξουν στη χώρα από ένα κακό σενάριο γύρω από τη ζωή του καταδικασμένου για τρομοκρατία απεργού πείνας δεν αποκλείεται να αποτελέσουν και τον βασικό λόγο που η κυβέρνηση θα στήσει κάλπες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14