search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Κλειστά τα σχολεία στη Φλώρινα- Δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα

10.12.2012 07:30
Κλειστά τα σχολεία στη Φλώρινα- Δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα - Media

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Φλώρινα, λόγω της χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (-5 βαθμοί Κελσίου).

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Φλώρινα, λόγω της χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (-5 βαθμοί Κελσίου).
 
Οι αρχές στα Τρίκαλα κινητοποιήθηκαν εξαιτίας της χιονόπτωσης και μηχανήματα επιχειρούν να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο, ενώ το «έστρωσε» και στην Καστοριά, όπου μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβιστούν δύο οδηγοί. Χιόνια έπεσαν και στην Κοζάνη, ενώ το κρύο άρχισε να δυναμώνει από χθες το απόγευμα στα βόρεια της χώρας.
 
Ανεμοθύελλα έπληξε την Ηλεία από την περιοχή του Κατακόλου μέχρι την Σκαφιδιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές ζημιές σε σπίτια, δέντρα και καλλιέργειες.
 
Παράλληλα, με αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο Εθνικό Δίκτυο Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βίγλας από το 10ο έως το 25ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς μέσω Βιτσίου.
 
Κλειστή αυτή την ώρα η περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης. Οι αρχές έκλεισαν και οι τρεις λωρίδα προς τα δυτικά μετά από τριπλή καραμπόλα λόγω παγετού, ενώ οχήματα του δήμου ρίχνουν αλάτι. Λόγω του προβλήματος, επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων στη Μακεδονία.
 
Με δυσκολίες η κυκλοφορία των οχημάτων στην ορεινή Κορινθία, λόγω της χιονόπτωσης.
 
Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 10ο χλμ έως το 17ο χλμ του δρόμου Γκούρας – Δερβενίου, από το 9ο χλμ έως το 14ο χλμ του δρόμου Γκούρας-Κιάτου και από το 12ο χλμ έως το 19ο χλμ του δρόμου Γκούρας – Λυκουριάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23