search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Στυγερό έγκλημα στη Ξάνθη – έκαψαν ζωντανή 33χρονη

27.12.2012 11:19
Στυγερό έγκλημα στη Ξάνθη – έκαψαν ζωντανή 33χρονη - Media

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στην Ξάνθη 33χρονη. Oι δράστες αφού προσπάθησαν να βιάσουν την κοπέλα στη συνέχεια την μαχαίρωσαν και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στην Ξάνθη 33χρονη.
 
Το θύμα, μέλος γνωστής τοπικής επιχειρηματικής οικογένειας, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στην οδό 40 Εκκλησιές, πάνω από την κεντρική πλατεία της πόλης.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες αφού προσπάθησαν να βιάσουν την κοπέλα στη συνέχεια την μαχαίρωσαν και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη
 
Όπως αναφέρει το τοπικό  www.xanthipress.gr, σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής  η κοπέλα ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει. Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους τους περίοικους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας.
 
Η κοπέλα φέρεται να είχε μεταβεί στην Ξάνθη για να περάσει την περίοδο των γιορτών με την οικογένειά της.
 
Από την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης διενεργείται έρευνα για τα αίτια της επίθεσης αλλά και για τη σύλληψη των δραστών.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:32