search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:02
MENU CLOSE

Μπαράζ απεργιών την Πέμπτη

31.01.2013 07:13
Μπαράζ απεργιών την Πέμπτη - Media

Συνεχίζονται την Πέμπτη με αμείωτη ένταση οι απεργιακές κινητοποιήσεις καθώς πολλοί κλάδοι εργαζομένων έχουν προκηρύξει 24ωρες απεργίες και στάσεις εργασίας.
 

Συνεχίζονται την Πέμπτη με αμείωτη ένταση οι απεργιακές κινητοποιήσεις καθώς πολλοί κλάδοι εργαζομένων έχουν προκηρύξει 24ωρες απεργίες και στάσεις εργασίας.
 
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ΟΣΕ και Προαστιακός όπως αποφάσισαν τα σωματεία των εργαζομένων. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο.
 
Υγεία
 
Χωρίς ιατρική περίθαλψη θα μείνουν οι ασθενείς την Πέμπτη, καθώς οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ) αλλά και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχουν προγραμματίσει 24ωρη απεργία. Τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και τα περιφερειακά ιατρεία θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά.
 
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία.
 
Την ίδια ώρα σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν από την Πέμπτη οι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό γιατροί.
 
Στάση εργασίας στο Δημόσιο από την ΑΔΕΔΥ
 
Στις κινητοποιήσεις συμμετείχε και η ΑΔΕΔΥ με στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στη στάση εργασίας θα συμμετάσχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
 
Στο χορό των κινητοποιήσεων και η ΟΛΜΕ

Η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί εως τις 2.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια, στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις στο χώρο της υγείας.
 
24ωρη απεργία από τη ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ
 
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ διαμαρτυρόμενη για την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό και σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς έχει κηρύξει 24ωρη απεργία.
 
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Πέμπτη και Παρασκευή
 
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ξεκινά από σήμερα 48ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις των ναυτεργατών.
Στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μπροστά από το πλοίο «Ελ.Βενιζέλος» στην προβλήτα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54