search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου

14.02.2013 06:32
oldphotosprotoselido_14.2.131360784638.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μονά χάνουμε Ζυγά κερδίζουν» και αναλυτικό ρεπορτάζ  για τη σκληρή σύγκρουση Μελισσανίδη – Κόκκαλη για τον ΟΠΑΠ και το πώς ξεπουλιέται τζάμπα η «κότα με τα χρυσά αυγά» ελέω μνημονίου. (Σελ 3,16,17)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μονά χάνουμε Ζυγά κερδίζουν» και αναλυτικό ρεπορτάζ  για τη σκληρή σύγκρουση Μελισσανίδη – Κόκκαλη για τον ΟΠΑΠ και το πώς ξεπουλιέται τζάμπα η «κότα με τα χρυσά αυγά» ελέω μνημονίου. (Σελ 3,16,17)
 
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ: Απίθανες λαθροχειρίες στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ… της Ε.Ε. Έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα γραφεία τεσσάρων κατασκευαστικών ομίλων και έξι εταιρειών (Σελ 20)
 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πυρετός από την «καραμανλική» σφήνα Τσίπρα. Ταραχή στη Νουδούλα από την αναφορά σε θείο και ανιψιό (Σελ 4)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαρά και οικονομία «σεντράρει» η Κουμουνδούρου η οποία ετοιμάζει αντεπίθεση. (Σελ 8,9)
 
ΕΛΠΕ: Σύγκρουση μνηστήρων για τις χάρες των ΕΛΠΕ. Οι τέσσερις λόγοι για τους οποίους «σφάζονται» για την απόκτησή τους. Ο Λάτσης αποφασίζει ποιο θα είναι το νέο αφεντικό. (Σελ 15)
 
ΕΛ.ΑΣ: Όταν βρίσκουν τη Χρυσή Αυγή, κάνουν όλοι… «τουμπεκί». Photoshop
στις σχέσεις Αστυνομίας – Χρυσής Αυγής (Σελ 47)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη Ελένη Καστάνη: «Στα πενήντα είσαι ανθεκτικός στη μοναξιά» Ακόμη:  Η καρδιά ενός σκύλου /  Ο έρωτας δεν μπαίνει στο ΕΣΠΑ / Ελληνικός αναρχισμός: terra incognita / Η κτηνωδία βλάπτει σοβαρά την υγεία / «Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι ένας γίγαντας που πρέπει να ξυπνήσει». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:51