search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:19
MENU CLOSE

Επικράτησε η λογική…

19.10.2009 10:27
oldphotos127167733181.jpg

Επί του πιεστηρίου: Χθες το πρωί στη Μονή Πετράκη, όπου συνεδριάζει η Ιεραρχία της Εκκλησίας, έγιναν σκέψεις να περιοριστεί η συμμετοχή μητροπολιτών και άλλων κληρικών στην ομάδα που πήγαινε στη Βουλή μαζί με τον αρχιεπίσκοπο για την ορκωμοσία των βουλευτών.

Επί του πιεστηρίου: Χθες το πρωί στη Μονή Πετράκη, όπου συνεδριάζει η Ιεραρχία της Εκκλησίας, έγιναν σκέψεις να περιοριστεί η συμμετοχή μητροπολιτών και άλλων κληρικών στην ομάδα που πήγαινε στη Βουλή μαζί με τον αρχιεπίσκοπο για την ορκωμοσία των βουλευτών. Ο λόγος; Οι αντιδράσεις που υπάρχουν για τον όρκο των βουλευτών και οι εντυπώσεις που δημιουργούνται από την παρουσία τόσων μαυροφορεμένων κάτω από την έδρα του προέδρου. Είπαν λοιπόν, αντί να πάνε ο αρχιεπίσκοπος, τα μέλη της ΔΙΣ, γραμματείς και υπογραμματείς της Συνόδου, διάκοι και λοιποί, να πάνε μόνο έξι με εφτά άτομα. Όμως τελικά τα περισσότερα μέλη της Ιεραρχίας επέμειναν να πάνε όλοι, γιατί, όπως είπαν, ο όρκος των βουλευτών είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα και δεν πρέπει να κάνουν πίσω…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:19