search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί

01.05.2013 21:00
Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Μαρία Φαραντούρη: «Για την Ευρώπη νοιώθω μεγάλη απογοήτευση»

Συνέντευξη Μαρία Φαραντούρη: «Για την Ευρώπη νοιώθω μεγάλη απογοήτευση»
 
Δελτίο καιρού: Αρχοντιλίκια με δανεικά
Πόσο αποτιμάται το ανεκτίμητο
Ρόκ εν ρόλ ντοκουμέντο
«Εβίτα»: σαπουν-όπερα εκτός εποχής
Το αγκάθι της διαταγής
 
 
Ο Χριστός στο Κοράνι. Mεγάλη Πέμπτη και «σήμερον κρεμάται επί ξύλου» στις δικές μας εκκλησίες.  Όσο αλλότο και να φαίνεται στη σημερινή εποχή, ο Χριστός κατέχει αξιοσέβαστη θέση στο Κοράνι και ο Μωάμεθ θεωρούσε ότι συμβόλιζε το πνεύμα, το έλεος και τον Λόγο του Θεού.
 
Αρχαιολογικό πάρκο στην καρδιά της Αθήνας. Το Λύκειο της αρχαίας Αθήνας στην οδό Ρηγίλλης και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο μεταμορφώνουν την γκρίζα πόλη προσφέροντας χώρους ανάπαυλας, πράσινου και αρχαιολογικών αναζητήσεων.
 
Μια Κασσιανή αλλιώτικη από τις άλλες. Η μετάδοση του Τροπαρίου της Κασσιανής από το Τρίτο Πρόγραμμα σε ερμηνεία της Μαρίζας Κωχ υπό τη διεύθυνση του Μάνου Χατζιδάκι σημείωσε ρεκόρ ακροαματικότητας για την «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσσούσα γυνή».
 
Κακίες αλά Γαλλικά. Αρνητικές έως πολύ αρνητικές ήταν οι κριτικές σε μερίδα του γαλλικού Τύπου για την παράσταση που σκηνοθέτησε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός στην ιστορική Κομεντί Φρανσέζ.
Ταλαίπωροι, αδιάφοροι και αμέτοχοι. «Οι θεατές» του Μάριου Ποντίκα στο Εθνικό Θέατρο ζωντανεύουν  ανθρώπινες φιγούρες –θύματα του Εμφυλίου και τους κυνικούς τους γείτονες, σε ένα κλειστοφοβικό δράμα που θα μπορούσε να παραπέμπει στο σκηνικό της εποχής μας.
 
Η «Στέλλα» σε νέες περιπέτειες. Η νεαρή ηθοποιός Λένα Δροσάκη θα ενσαρκώσει την θρυλική κινηματογραφική ηρωίδα στο θέατρο.
 
Οι κινηματογραφικές δόξες της δημοσιογραφίας. Ξαναθυμόμαστε τις εποχές που  η  σδιπλτο Γραφελθ7η τέχνη προσέδιδε  τον ηρωικό αλλά και σκοτεινό ρόλο της δημοσιογραφίας.
 
Ο γύρος του κόσμου. Με μια ματιά τι συμβαίνει σε άλλα μέρη της γής.
 
Στις ταινίες της βδομάδας: «Λάμπουν στο σκοτάδι», «Μια αξιοπρεπής οικογένεια», «Roughcut», «Το πρόσωπο του κακού», «Almanya-Καλωσήρθατε στη Γερμανία», «Chinese zodiac».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:39