search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

30.04.2013 14:41
Προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» - Media

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται τρεις νεαροί, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται τρεις νεαροί, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές πρόκειται για έναν 23χρονο, γιο γνωστού συνδικαλιστή,   και έναν 22χρονο σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Εφετών για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών στο Φιλώτα της Φλώρινας και το Βελβεντό Κοζάνης  το  Νοέμβριο του ’12 και τον Ιανουάριο του ΄13, αντίστοιχα.

Μαζί τους προσήχθη  και εξετάζεται ένας  ακόμη νεαρός, ο οποίος είχε συλληφθεί το Φεβρουάριο του ΄11 στην Κυψέλη  για οπλοκατοχή.

Οι τρεις νεαροί προσήχθησαν από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, μαζί με τρία ακόμα άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα). O ένας από αυτούς αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

Aναδημοσίευση από το www.6meres.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:37