25/05/2020 21:52:37

Το κάνουν γαργάρα…

Το κάνουν γαργάρα… - Media
Με το Μιχάλη Χρυσοχοίδη να πρωτοστατεί ώστε να δοθεί λευκή εξουσιοδότηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τους χειρισμούς στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό ξεκίνησε η κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με τον Πολιτικό Συμβούλιο.
 
Στη συνεδρίαση ο κ. Βενιζέλος ξεκάθαρισε ότι δεν υπάρχει νομικός τρόπος ακύρωσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ παρά μόνον με πράξη της ίδιας της κυβέρνησης, κλείνοντας έτσι το θέμα. Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε ότι όποτε έρθει στη Βουλή η συγκεκριμένη πράξη θα καταψηφιστεί από το κόμμα του.
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική για τις μεταρρυθμιστικές ικανότητες της κυβέρνησης Σαμαρά, επανέλαβε τα περί τσαπατσουλιάς, προχειρότητας, αλαζονικών συμπεριφορών, μειωμένης αποτελεσματικότητας και σημείωσε ότι ο ίδιος διεκδικεί εγγυήσεις για άλλη πορεία.
 
Για το θέμα της ΕΡΤ, είπε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να ανοίξουν άμεσα οι συχνότητες ώστε η κυβέρνηση να συμμορφωθεί στις δικαστικές αποφάσεις και να κατατεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη ριζική αναδιοργάνωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης
 
Ο Απόστολος Κακλαμάνης επέκρινε αυστηρά σε έντονο ύψος τον Πρωθυπουργό γιατί αποφεύγει τη Βουλή.
 
Σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσαν με τις παρεμβάσεις τους ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Τόνια Αντωνίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.