search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Το κάνουν γαργάρα…

20.06.2013 16:47
Το κάνουν γαργάρα… - Media

Στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με το Πολιτικό Συμβούλιο, ο Ευ. Βενιζέλος ξεκάθαρισε ότι δεν υπάρχει νομικός τρόπος ακύρωσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ παρά μόνον με πράξη της ίδιας της κυβέρνησης. Πιέσεις προς Κουβέλη από την Κ.Ο.της ΔΗΜΑΡ.
 

Με το Μιχάλη Χρυσοχοίδη να πρωτοστατεί ώστε να δοθεί λευκή εξουσιοδότηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τους χειρισμούς στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό ξεκίνησε η κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με τον Πολιτικό Συμβούλιο.
 
Στη συνεδρίαση ο κ. Βενιζέλος ξεκάθαρισε ότι δεν υπάρχει νομικός τρόπος ακύρωσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ παρά μόνον με πράξη της ίδιας της κυβέρνησης, κλείνοντας έτσι το θέμα. Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε ότι όποτε έρθει στη Βουλή η συγκεκριμένη πράξη θα καταψηφιστεί από το κόμμα του.
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική για τις μεταρρυθμιστικές ικανότητες της κυβέρνησης Σαμαρά, επανέλαβε τα περί τσαπατσουλιάς, προχειρότητας, αλαζονικών συμπεριφορών, μειωμένης αποτελεσματικότητας και σημείωσε ότι ο ίδιος διεκδικεί εγγυήσεις για άλλη πορεία.
 
Για το θέμα της ΕΡΤ, είπε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να ανοίξουν άμεσα οι συχνότητες ώστε η κυβέρνηση να συμμορφωθεί στις δικαστικές αποφάσεις και να κατατεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη ριζική αναδιοργάνωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης
 
Ο Απόστολος Κακλαμάνης επέκρινε αυστηρά σε έντονο ύψος τον Πρωθυπουργό γιατί αποφεύγει τη Βουλή.
 
Σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσαν με τις παρεμβάσεις τους ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Τόνια Αντωνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59