search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Στην… πυρά και ο Πελέ για τους διαδηλωτές στη Βραζιλία

21.06.2013 09:20
Στην… πυρά και ο Πελέ για τους διαδηλωτές στη Βραζιλία - Media

Μπορεί για τους Βραζιλιάνους ο Πελέ να θεωρείται «θεός» αλλά ο κορυφαίος, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστής που υπήρξε ποτέ τους εξόργισε…

Μπορεί για τους Βραζιλιάνους ο Πελέ να θεωρείται «θεός» αλλά ο κορυφαίος, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστής που υπήρξε ποτέ τους εξόργισε…
Αφορμή οι διαδηλώσεις που γίνονται εδώ και λίγες μέρες στην Βραζιλία λόγω του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών που διεξάγεται στην χώρα. Ο Πελέ κάλεσε τους χιλιάδες διαδηλωτές να φύγουν από τους δρόμους και να αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο. Σε μια σύντομη τηλεοπτική του εμφάνιση στο δίκτυο O Globo TV, ο Πελέ δήλωσε: «Ας ξεχάσουμε όλη αυτή την αναταραχή που συμβαίνει στη Βραζιλία, όλες αυτές τις διαδηλώσεις και ας θυμηθούμε ότι η εθνική μας ομάδα είναι η χώρα μας και το αίμα μας».
Αυτές οι δηλώσεις του θρύλου του ποδοσφαίρου εξόργισαν τους Βραζιλιάνους με αποτέλεσμα να τον χλευάσουν χωρίς… έλεος στο twitter. Ένας χρήστης έγραψε: «Πήγαινε στα νοσοκομεία, μπες σε ένα λεωφορείο χωρίς την προσωπική σου ασφάλεια και μετά θα δούμε αν θα συνεχίσεις να λες τέτοιες βλακείες», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Πελέ, η υπεροψία σου είναι ευθέως ανάλογη της ποδοσφαιρικής σου ιδιοφυίας».
Μετά τις αντιδράσεις, ο Πελέ αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη στήριξή του στις ειρηνικές διαδηλώσεις με στόχο καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46