29/02/2020 02:56:37

Ο Κουβέλης δηλώνει περήφανος για τη ΔΗΜΑΡ

Ο Κουβέλης δηλώνει περήφανος για τη ΔΗΜΑΡ - Media
Στη θέση του ότι δεν υπάρχει λόγος εκλογών αλλά πως η παρούσα Βουλή μπορεί να δώσει κυβέρνηση επέμεινε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης κατά τις δηλώσεις του από τη ΔΕΘ. Για τα χαμηλά ποσοστά της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε πως ο κόσμος θα συνειδητοποιήσει τις σωστές επιλογές της στο μέλλον.
 
Ο κ. Κουβέλης αρνήθηκε πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ εφόσον υποστηρίζει «μονομερή καταγγελία του Μνημονίου και στάση πληρωμών, συνδυάζοντας τις δηλώσεις του με ευθεία επίθεση κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
 
Ο κ. Κουβέλης, χαρακτήρισε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ «καταστροφική», η οποία εκφράζεται με το σύνθημα «ή αυτοί ή εμείς», ενώ μίλησε για έναν «κακέκτυπο δικομματισμό» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.
 
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ότι κινούνται «σε συντηρητική κατεύθυνση», ενώ ζήτησε την αλλαγή της πολιτικής των Μνημονίων, καθώς αποδείχθηκε «κοινωνικά άδικη και οικονομικά αναποτελεσματική».
 
Στη συνέχεια, σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θα συμμετείχε εκ νέου σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία χωρίς όμως τον Αντώνη Σαμαρά για πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως «το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά η ουσία της πολιτικής που ακολουθείται», ενώ υποστήριξε πως σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός επιλέξει να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, η παρούσα Βουλή μπορεί να δώσει κυβέρνηση.
 
Ο κ. Κουβέλης δήλωσε «υπερήφανος» για τη στάση της ΔΗΜΑΡ και για τη συμμετοχή και την αποχώρηση από την κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ για τα χαμηλά ποσοστά που εμφανίζει η ΔΗΜΑΡ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ανέφερε πως «ο κόσμος θα αρχίσει να συνειδητοποιεί την ορθότητα των επιλογών της Δημοκρατικής Αριστεράς».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.