search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:15
MENU CLOSE

Αρβανίτης της Χ.Α.: «Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου»

08.10.2013 07:43
Αρβανίτης της Χ.Α.: «Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου» - Media

Προκλητικός, αμετανόητος και λάτρης των όπλων και της οπλοκατοχής εμφανίζεται σε συνέντευξη του στον «Nouvel Observateur» ο βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης.

Προκλητικός, αμετανόητος και λάτρης των όπλων και της οπλοκατοχής εμφανίζεται σε συνέντευξη του στον «Nouvel Observateur» ο βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης.

«Ο δολοφόνος του Φύσσα ήταν κομμουνιστής που διείσδυσε στις τάξεις της ΧΑ με σκοπό να διαπράξει το φόνο και να συλληφθεί» δηλώνει ο βουλευτής της ΧΑ, Μιχάλης Αρβανίτης, επιμένοντας στη θεωρία των χρυσαυγιτών περί προβοκάτσιας για μείωση των ποσοστών της Χ.Α.  

Μιλώντας για όπλα ο βουλευτής της Χ.Α. είναι αποκαλυπτικός με τις συνήθειες του: «Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου» λέει, αναφερόμενος στο συλλεκτικό winchester που έχει στην κατοχή του.

«Το αγαπάω τόσο πολύ που την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα από το κρεβάτι τη γυναίκα μου για να κοιμηθώ μαζί του. Εμείς οι Έλληνες έχουμε μια αδυναμία στα όπλα. Ποιος Έλληνας που έχει υπηρετήσει την πατρίδα του δεν αγαπά τα όπλα; Όλοι έχουμε όπλα. Μπορεί να βρει κανείς όπλο σε κάθε ελληνικό σπίτι», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Αρβανίτης.
 
Ερωτώμενος για το πώς σχολιάζει τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, αναφέρει: «Αν κάποιος σκοτώσει και υποστηρίξει ότι είναι του Εθνικού Μετώπου, θα βάλουν την κυρία Λεπέν φυλακή; Θα πουν ότι ένα κόμμα που αν δεν κάνω λάθος καταγράφει ποσοστό 30% στις δημοσκοπήσεις, είναι εγκληματική οργάνωση;». 

Σε ερώτηση του «Nouvel Observateur» για το πώς θα αντιδράσει η Χρυσή Αυγή μετά τις συλλήψεις, ο Μιχάλης Αρβανίτης δηλώνει ότι η αντίδραση θα είναι αυτή ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος. «Είναι αβάσιμη και άθλια η κατηγορία ότι είμαστε μια εγκληματική οργάνωση. Ακόμα και πριν από τις εκλογές είχε χρησιμοποιηθεί αυτή η απαράδεκτη κατηγορία εις βάρος μας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:15