search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Πολίτης καταγγέλλει ξυλοδαρμό στο Μετρό για ένα εισιτήριο!

29.10.2013 12:44
Πολίτης καταγγέλλει ξυλοδαρμό στο Μετρό για ένα εισιτήριο! - Media

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ένα ζευγάρι σύμφωνα με το οποίο μια μη ευκρινής επικύρωση εισιτηρίου στο μετρό οδήγησε σε ύβρεις και ξυλοδαρμό από το προσωπικό του σταθμού Αττικής.

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ένα ζευγάρι σύμφωνα με το οποίο μια μη ευκρινής επικύρωση εισιτηρίου στο μετρό οδήγησε σε ύβρεις και ξυλοδαρμό από το προσωπικό του σταθμού Αττικής.
 
Όλα ξεκίνησαν με ένα εισιτήριο, που το σημάδι της επικύρωσής του στο μηχάνημα δεν ήταν ευκρινές. Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών ο ελεγκτής θεώρησε ότι το εισιτήριο δεν είχε χτυπηθεί και αμφισβήτησε την επιβάτιδα που ισχυριζόταν ότι το είχε επικυρώσει.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα όλα έγιναν την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου όταν οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά και υβριστικά στην Φωτεινή Μερκούρη, αμφισβητώντας ότι επικύρωσε το εισιτήριο της. Το περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό της Αττικής.
 
Όπως δήλωσε η Φ. Μερκούρη στην εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώτος από τους ελεγκτές είπε ότι το εισιτήριο ήταν χτυπημένο άλλη μέρα και ο δεύτερος ότι ήταν άλλης ώρας ενώ ο τρίτος ότι ήταν άλλου μέσου μεταφοράς (λεωφορείου)
«Σας ορκίζομαι ότι το χτύπησα τώρα» τους είπε η Φ.Μ. για να εισπράξει την απάντηση: «Πήγαινε χτύπα άλλο».
 
Ο έντονος διάλογος οδήγησε τη γυναίκα στο να τηλεφωνήσει μέσα σε κλάματα στο σύζυγό της ο οποίος έφτασε σε 10-15 λεπτά. Ο Γιώργος Μαυρατζάκης όταν ζήτησε το λόγο από τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους, τον άρπαξαν από τα χέρια και με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι, όπως καταγγέλλει ο ίδιος.
 
Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε ότι αμέσως μετά, ήρθαν από πίσω του 5 άτομα και άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, μέχρι τη στιγμή που ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να τον προστατέψει.
 
Εν τω μεταξύ ο ελεγκτής απειλούσε κρατώντας ένα χαρτοκόπτη και φώναζε "θα σε σκοτώσω", ενώ τράβηξε τη Φωτεινή από τα μαλλιά. Οι παρευρισκόμενοι υπάλληλοι του Μετρό εκτόξευαν βρισιές και χυδαιότητες προς τη Φωτεινή. Το περιστατικό έληξε τελικά με την παρέμβαση της αστυνομίας.
 
Η άποψη της εταιρείας είναι ότι ο Γιώργος Μαυρατζάκης εισέβαλε στο χώρο όπου βρίσκονταν ο ελεγκτής και τον χτύπησε, ενώ , για τις μπουνιές και τις κλοτσιές που δέχτηκε στο κεφάλι και στα πλευρά από τους ελεγκτές δηλώνει άγνοια.
 
Μετά το περιστατικό το ζευγάρι έκανε αίτηση για να τους δοθεί το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας τις τελευταίες δέκα μέρες τόσο για να φανεί ότι επικύρωσε το εισιτήριο αλλά και για να γίνει σαφές ότι η επιβάτης επικύρωνε το εισιτήριο καθημερινά.
 
Αρχικά η εταιρεία απάντησε ότι οι κάμερες ήταν χαλασμένες και όταν μετά ζήτησαν εγγράφως την απάντηση τους ειδοποίησαν πως έγινε λάθος και το υλικό, υπάρχει.
 
«Ζητάω το δίκιο μου γιατί είχα δίκιο και δεν με πίστευε κανείς», ανέφερε η Φωτεινή Μερκούρη.

Πληροφορίες από την έντυπη έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:44