search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:16
MENU CLOSE

Άρση της επιστράτευσης των ναυτεργατών

31.10.2013 16:58
Άρση της επιστράτευσης των ναυτεργατών
 - Media

Μετά από 8 μήνες στο «χακί», η κυβέρνηση αποφάσισε την άρση της πολιτικής επιστράτευσης των ναυτεργατών.

 
Μετά από 8 μήνες στο «χακί», η κυβέρνηση αποφάσισε την άρση της πολιτικής επιστράτευσης των ναυτεργατών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο υπ. αρ. 2770/ 30-10-2013 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αποφασίστηκε η «άρση της πολιτικής κινητοποίησης των πληρωμάτων των δρομολογημένων Επιβατηγών, Επιβατηγών – Οχηματαγωγών και Φορτηγών – Οχηματαγωγών πλοίων του Εμπορικού Ναυτικού και εξουσιοδότηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου να προβεί σε άρση κάθε άλλου μέτρου που έχει ληφθεί στα πλαίσια της πολιτικής κινητοποίησης».

Οι ναυτεργάτες τελούσαν υπό καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης από τις 6 Φεβρουαρίου 2013, όταν η κυβέρνηση έλαβε τη σχετική απόφαση προκειμένου να καταστείλει την πολυήμερη απεργιακή κινητοποίησή τους. Ήταν τότε ο δεύτερος κλάδος που επιστρατευόταν μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Στις 25 Γενάρη η κυβέρνηση είχε επιστρατεύσει τους εργαζόμενους του Μετρό, οι οποίοι παραμένουν στο «χακί» ως σήμερα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10