search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Δεν στηρίζει τη μομφή η ΔΗΜΑΡ

07.11.2013 18:38
Δεν στηρίζει τη μομφή η ΔΗΜΑΡ - Media

Την άρνηση της Δημοκρατικής Αριστεράς να στηρίξει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Φώτης Κουβέλης.

Την άρνηση της Δημοκρατικής Αριστεράς να στηρίξει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του,  η πρόταση αυτή δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα.Όπως είπε το πρωί της Παρασκευής τα συλλογικά όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές.
 
«Αυτή την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές, που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, στην οικονομία και σε κάθε περίπτωση στην κοινωνία, μία πρόταση μομφής δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει, νομίζω, προβλήματα. Είναι γνωστές οι διαφωνίες μας, οι αντιρρήσεις μας, οι αντιπαραθέσεις μας με αυτά που κάνει η κυβέρνηση, αλλά, από την άλλη πλευρά, επαναλαμβάνω, τα συγκεκριμένα ζητήματα, η συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα δεν επιτρέπει τακτικισμούς από καμιά πλευρά», ανέφερε ο κ. Κουβέλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33