search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:39
MENU CLOSE

Το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει τον υπουργό!

06.12.2013 14:07
Αλλάζουμε υπουργό Οικονομικών; - Media

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών μετά τα δημοσιεύματα που αναμετέδιδαν τις δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα στην γαλλική εφημερίδα Liberation για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ σε νησιά και αγρότες.

 
Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών μετά τα δημοσιεύματα που αναμετέδιδαν τις δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα στην γαλλική εφημερίδα Liberation για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ σε νησιά και αγρότες..
 
Σύμφωνα με το υπουργείο δεν υπάρχει πρόθεση κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ για αγαθά και υπηρεσίες στα νησιά. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε απλά παραδείγματα εξαιρέσεων από τους γενικούς κανόνες φορολόγησης που μειώνουν το φορολογικό βάρος.
 
«Σε καμία περίπτωση δεν εξετάζεται θέμα κατάργησης των εξαιρέσεων αυτών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
 
Νωρίτερα τα δημοσιεύματα ανέφεραν ακριβώς το αντίθετο. Πως ο κ. Σουρνάρας παρουσίασε τις εξαιρέσεις, προαναγγέλλοντας την κατάργησή τους!

Με απλά λόγια ο κ. Στουρνάρας ζητά «να εξαλειφθούν οι εξαιρέσεις, όπως ο χαμηλός ΦΠΑ στα νησιά»!
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:39