search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:36
MENU CLOSE

Τσίπρας: Οι εκλογές θα γίνουν το 2014

24.12.2013 11:28
Τσίπρας: Οι εκλογές θα γίνουν το 2014 - Media

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2014» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Ίδρυμα Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας».

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2014» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Ίδρυμα Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας».
 
Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα η χρονιά που έρχεται θα είναι «το έτος μηδέν», το έτος που, όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης και θα ξεκινήσουμε βήμα – βήμα την ανοικοδόμηση της χώρας».
 
Για τις διαρροές του Μαξίμου ότι οι κάλπες θα στηθούν το 2016, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι «οι εκλογές το 2016 είναι το δώρο που επιθυμεί η κυβέρνηση να φέρει ο Άγιος Βασίλης», εκφράζοντας την ελπίδα ότι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι «τα τελευταία σκοτεινά και σκούρα Χριστούγεννα» και να μπορέσουμε, όπως δήλωσε, «να ξαναχτίσουμε λιθαράκι – λιθαράκι μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο».
 
«Φέτος περνάμε ίσως τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα των τελευταίων δεκαετιών, αλλά τα Χριστούγεννα είναι γιορτή της ελπίδας, της αγάπης της αλληλεγγύης και αυτό το σκοτεινό περιβάλλον που ζούμε, μπορούμε μέσα μας τουλάχιστον να το σπάσουμε. Με αλληλεγγύη, συλλογικότητα, ανθρωπιά, αυτές τις αξίες που πρέπει να ανακαλύψουμε εκ νέου για να βγούμε και από την κρίση», δήλωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ακόμη ότι δεν πρέπει να μείνει μόνος του στην κρίση και ότι «είναι στίγμα στον πολιτισμό μας να μην μπορούμε να δώσουμε τα ελάχιστα που απαιτούνται στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, αλλά και στους άνεργους, στους άστεγους, στους ανθρώπους δίχως δικαιώματα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:34