search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:47
MENU CLOSE

Η «Άρια Αδελφότητα» δολοφονεί

30.01.2014 09:20
Η «Άρια Αδελφότητα» δολοφονεί - Media

Στις φυλακές ανά τον κόσμο είναι γνωστό ότι κυριαρχούν οι διάφορες συμμορίες. Και η χειρότερη όλων στις ΗΠΑ είναι η «Άρια Αδελφότητα».

Στις φυλακές ανά τον κόσμο είναι γνωστό ότι κυριαρχούν οι διάφορες συμμορίες. Και η χειρότερη όλων στις ΗΠΑ είναι η «Άρια Αδελφότητα».
 
Τραμπούκοι – φασίστες που έχουν τα κορμιά τους γεμάτα τατουάζ με σβάστικες και το σήμα των «Ες Ες», υποστηρίζουν την ανωτερότητα της λευκής φυλής και μισούν τους μαύρους, τους Μεξικάνους και τις λοιπές μειονότητες.
 
Τα μέλη της «Άριας Αδελφότητας» αποτελούν μόλις το 1% του πληθυσμού των φυλακών στις ΗΠΑ αλλά ευθύνονται για το 25% των δολοφονιών που γίνονται στα σωφρονιστικά ιδρύματα.
 
Αυτά αποκαλύφθηκαν σε έρευνα επίσημη του FBI που αναφέρει ακόμη ότι η «Άρια Αδελφότητα» λειτουργεί ακριβώς όπως οι εγκληματικές οργανώσεις και κάνει στη φυλακή εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία, εκβιασμούς και δολοφονίες επί πληρωμή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:46