search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:33
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Μαρτίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

19.03.2014 22:00
oldphotosexofyllo-pontiki1395257563.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Μαρτίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δεν μασάνε (τα παραμύθια), Δεν τσιμπάνε (σε υποσχέσεις)» και μεγάλη δημοσκόπηση «ΔΕΙΚΤΕΣ» της PULSE RC ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Μαρτίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δεν μασάνε (τα παραμύθια), Δεν τσιμπάνε (σε υποσχέσεις)» και μεγάλη δημοσκόπηση «ΔΕΙΚΤΕΣ» της PULSE RC ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Δωράκι» στις αγορές η έξοδος για δανεικά. Την ίδια στιγμή, με τη μέθοδο «τσούκου – τσούκου μπολ», βαφτίζονται οι παραχωρήσεις «success story no 2».

ΣΥΡΙΖΑ: Έτοιμη η ατζέντα της σύγκρουσης. «Μονομαχία» μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα οι ευρωεκλογές.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Τατούλης κερνά και… Τατούλης εισπράττει. Στοιχεία για τις οικογενειακές επιχειρήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εξαγορά ψήφων με… 7 ευρώ το κεφάλι. Η επόμενη μέρα της κάλπης θα αποκαλύψει τις φούσκες της συγκυβέρνησης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt». Γιάννης Χαρούλης: Ένα… κοπέλι που έγινε φαινόμενο της μουσικής. Ακόμη: «Πόλεμος» αριθμών και ποιότητας στο ΚΘΒΕ/ Τα «συν» και τα «πλην» του καλοκαιριού στο φεστιβάλ Αθηνών/ Κομίστες «Εν Αιθρία» σε μια δύσκολη στιγμή/ Καρδίτσα, η πόλη των… ερασιτεχνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:32