search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Πρώην Μις Υφήλιος ποζάρει αιματοβαμμένη και φιμωμένη για καμπάνια κατά του Μαδούρο

28.03.2014 08:18
Πρώην Μις Υφήλιος ποζάρει αιματοβαμμένη και φιμωμένη για καμπάνια κατά του Μαδούρο - Media

H Fernandez Krupij, η οποία είχε στεφθεί Μις Υφήλιος το 2009, ποζάρει αιματοβαμμένη με το στέμμα της στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Φωνή σου είναι η Δύναμή σου».

H Fernandez Krupij, η οποία είχε στεφθεί Μις Υφήλιος το 2009, ποζάρει αιματοβαμμένη με το στέμμα της στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Φωνή σου είναι η Δύναμή σου».
 
Στόχος της καμπάνιας αυτής είναι να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στα μέτρα καταστολής που εφαρμόζει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο.
 
Πρόκειται για τη δεύτερη διαμαρτυρία μοντέλου στη χώρα, καθώς είχε προηγηθεί η κίνηση  #Misses4peace από ομάδα πρώην εστεμμένων σε καλλιστεία της Βενεζουέλας, που φωτογραφήθηκαν κρατώντας πλακάτ με συνθήματα κατά των αιματηρών επεισοδίων που οδήγησαν στο θάνατο 15 ανθρώπους.
 
Μία έγκυος γυναίκα και ένας στρατιώτης προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στον αριθμό των ανθρώπων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στους 36.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54