search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:43
MENU CLOSE

ΑΝΕΛ: Δεν θα γίνουμε η Πολιτική Άνοιξη του ΄94

31.05.2014 13:11
ΑΝΕΛ: Δεν θα γίνουμε η Πολιτική Άνοιξη του ΄94 - Media

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα γίνουμε η Πολιτική Άνοιξη  του Σαμαρά του '94, που με την προεδρική του ψήφο φρόντισε να μην πέσει η καταστροφική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, έχοντας προηγουμένως γκρεμίσει και τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο  Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τη σεναριολογία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα γίνουμε η Πολιτική Άνοιξη  του Σαμαρά του '94, που με την προεδρική του ψήφο φρόντισε να μην πέσει η καταστροφική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, έχοντας προηγουμένως γκρεμίσει και τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τη σεναριολογία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015.

 «Οι ΑΝΕΛ θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες», καταλήγει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:42