search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:50
MENU CLOSE

Το «Birdman» του Ινιαρίτου θα ανοίξει το Φεστιβάλ Βενετίας

11.07.2014 05:48
Το «Birdman» του Ινιαρίτου θα ανοίξει το Φεστιβάλ Βενετίας - Media

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς είναι σίγουρα το «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου

 
Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς είναι σίγουρα το «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου
 
Το Φεστιβάλ της Βενετίας εμπιστεύεται για την φετινή του αυλαία τον Αλεχάντρο Ινιάριτου («Βαβέλ», «Amores Perros», «21 Γραμμάρια») και το έργο «Birdman». Τα νέα ήρθαν από τους ίδιους τους διοργανωτές, καθώς ανακοίνωσαν πως αυτή είναι η ταινία που θα ανοίξει το 71ο ιταλικό φεστιβάλ, που θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.
 
Ολόκληρος ο τίτλος της ταινίας είναι «Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance». Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, όπου ο Μάικλ Κίτον υποδύεται έναν ηθοποιό – διάσημο για τις ενσαρκώσεις ενός  υπερήρωα – ο οποίος αποφασίζει ν' ανεβάσει στο Μπρόντγουεϊ, το «Γιατί Πράγμα Μιλάμε Όταν Μιλάμε για Αγάπη» του Ρέιμοντ Κράβερ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι Έντουαρντ Νόρτον, Ζακ Γαλιφιανάκης, Έμμα Στόουν και Ναόμι Γουότς.
 
Αν το «Birdman» ακολουθήσει την πορεία του «Gravity», της περσινής ταινίας που άνοιξε το φεστιβάλ, τότε έχουμε ήδη ένα φαβορί στην οσκαρική κούρσα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, στις 17 Οκτωβρίου.
 
Δείτε το trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=xIxMMv_LD5Q

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:49