search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Καταστηματάρχες έκαναν διαμαρτυρία στην «φιέστα» για το Μετρό, στη Θεσσαλονίκη

29.08.2014 18:52
Καταστηματάρχες έκαναν διαμαρτυρία στην «φιέστα» για το Μετρό, στη Θεσσαλονίκη - Media

Την ίδια στιγμή που δεκάδες Θεσσαλονικείς περιμένουν για να ξεναγηθούν στο σταθμό που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό εκείνοι κρατώντας πλακάτ κάνουν λόγο για κοροϊδία σε βάρος των πολιτών και αδιαφορία της κυβέρνησης.

Καταστηματάρχες που έχουν δει τον τζίρο των επιχειρήσεών τους να μειώνεται δραματικά εξαιτίας των… πολυετών εργασιών για την κατασκευή του Μετρό στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν έξω από το σταθμό "Πανεπιστήμιο" για να διαμαρτυρηθούν.
 
Την ίδια στιγμή που δεκάδες Θεσσαλονικείς περίμεναν για να ξεναγηθούν στο σταθμό που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό εκείνοι κρατώντας πλακάτ κάνουν λόγο για κοροϊδία σε βάρος των πολιτών και αδιαφορία της κυβέρνησης.

«Αίσχος, δεκάδες επιχειρήσεις με τα εργοτάξια σας μπροστά έχουν καταστραφεί και έχετε το θράσος μετά από 8 χρόνια να παρουσιάζετε στον κόσμο τα μπετά ενός μόνο σταθμού. Ελεος» γράφει το πλακάτ ενός καταστηματάρχη. «Φτάνει πια η κοροϊδία. Οχτώ χρόνια πέρασαν και άλλα τόσα θα χρειαστούν για να τελειώσει το μετρό και καμία μέριμνα για τις δεκάδες κατεστραμμένες επιχειρήσεις» γράφει άλλο ένα πλακάτ.

"Ξεθάψατε τ' αρχαία και θάψατε εμάς", γράφει ένα τρίτο πλακάτ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:39