search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: Με βλέπω Υπουργό Πολιτισμού

29.10.2014 13:52
Εφορία: Πρεμιέρα στους e-πλειστηριασμούς με διαμέρισμα του Λάκη Γαβαλά - Media

Το ενδιαφέρον του να «εισβάλλει»  και τον χώρο της πολιτικής εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK.

Το ενδιαφέρον του να «εισβάλλει»  και στον χώρο της πολιτικής εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι θα του ταίριαζε το υπουργείο Τουρισμού ή Πολιτισμού.
 
«Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γιατί το γκλάμουρ που έχω αποθηκευμένο μέσα μου θα πρέπει να βγει σε έναν πιο κλειστό χώρο και αυτός μπορεί να είναι η Βουλή» ανέφερε μεταξύ άλλων.
 
Στη συνέχεια, εξήγησε: «Θα με έβλεπα στο Υπουργείο Τουρισμού ή Πολιτισμού. Τόσα χρόνια, έχω φέρει πάρα πολύ κόσμο στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Μεταξύ αστείου και σοβαρού ξέρω τι είναι αυτό που θέλει ο τουρίστας για να περάσει καλά».
 
 Τέλος, σε ερώτηση για το αν πείθεται από τους πολιτικούς, απάντησε:
 
«Μα δεν είμαι ηλίθιος. Καταρχήν ποιοι είναι οι πολιτικοί; Αυτοί που βάζουν το make-up για να βγουν στα κανάλια; Ξέρεις, οι καλύτεροι πελάτες των προϊόντων make-up είναι οι πολιτικοί εξαιτίας της κατανάλωσης που κάνουν για να βγουν στα παράθυρα. Δε με πείθει κανείς και δε μου λέει κανείς τίποτα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:25