20/08/2019 18:59:55

«Μικρές ιστορίες φόνων» στο Δρομοκαΐτειο

«Μικρές ιστορίες φόνων» στο Δρομοκαΐτειο - Media

Το team του Vault βρέθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο» για την φωτογράφηση της παράστασης «Μικρές Ιστορίες Φόνων». Πρόκειται για την νέα παράσταση του Δημήτρη Καρατζιά, σε κείμενο Παναγιώτη Μπρατάκου που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.

Στις «Μικρές Ιστορίες Φόνων», μια διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο show, ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος.

Μια παράσταση για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 16 ετών.

Οι ηθοποιοί της παράστασης: Νίκος Γκέλια, Μυρτώ Γκόνη, Τζένη Διαγούπη, Πολ Ζαχαριάδης, Γιάννης Καραούλης, Δήμητρα Κολλά, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Βάνα Παρθενιάδου, Ιωάννα Πηλιχού, Γιάννης Ράμος, Ζώγια Σεβαστιανού, Γιώργος Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Δώρα Χρυσικού, Στέλιος Ψαρουδάκης

Info: Πολυχώρος Vault (Μελενίκου 26, Γκάζι), πρεμιέρα 20 Δεκεμβρίου, Κάθε Σαββατο και Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, σε διπλή διανομή, με διαφορετικό φινάλε, 213-0356472.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.