search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:19
MENU CLOSE

Κατερίνα Διδασκάλου

12.09.2010 14:11
Κατερίνα Διδασκάλου  - Media

Σε περιόδους οικονομικής στενότητας ακόμα και μια λαίδη μπορεί… να βγει από τα ρούχα της. Και για λόγους οικονομίας. Το γυμνό είναι φτηνό. Εν προκειμένω, δεν μπορώ ακόμα να γνωρίζω πόσο διατεθειμένη είναι να γδυθεί η δικιά μας «λαίδη»

Η δική μας Εμμανουέλλα

Σε περιόδους οικονομικής στενότητας ακόμα και μια λαίδη μπορεί… να βγει από τα ρούχα της. Και για λόγους οικονομίας. Το γυμνό είναι φτηνό. Εν προκειμένω, δεν μπορώ ακόμα να γνωρίζω πόσο διατεθειμένη είναι να γδυθεί η δικιά μας «λαίδη», πάντως, το «καυτό» μυθιστόρημα του Ντ. Χ. Λόρενς, στη μεταφορά του στη σκηνή, αν δεν δείξεις μπούτι και στήθος χάνει σε ένταση… Η Κατερίνα Διδασκάλου που ανεβάζει τον «Εραστή της λαίδης Τσάτερλι» διασκευασμένο, στο θέατρο, καλείται να αποδείξει ότι ως ηθοποιός, εκτός από την αριστοκρατική πλευρά της διαθέτει και μία έντονα ερωτική που πρέπει λόγω του πάθους να… πέσει στα πατώματα. Και αν δεν καταφέρει να μας κάνει να ξεχάσουμε την κινηματογραφική λαίδη, την αισθησιακή Σίλβια Κριστέλ (γνωστή και ως «Εμμανουέλλα»), πρέπει να καταφέρει κάτι άλλο, εξίσου δύσκολο: να μας πείσει ότι εν έτει 2010, στο εν Ελλάδι «Μπρόντγουεϊ» ο ερωτισμός κατεβαίνει απ’ τη σκηνή στην πλατεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:19