13/08/2020 23:34:36
5.7.2020

Διαψεύδει την Κατερίνα η Ντέμη: «Δεν με τσάκωσε ποτέ να τρώω στα κρυφά σαλάμι»

Διαψεύδει την Κατερίνα η Ντέμη: «Δεν με τσάκωσε ποτέ να τρώω στα κρυφά σαλάμι» - Media

 

Διέψευσε μέσω του Dot η Ντέμη Γεωργίου την Κατερίνα Λένη που είχε δηλώσει πως την είχε πιάσει να τρώει κρυφά… σαλάμια στο ψυγείο του MasterChef.

“Είμαι πέντε χρόνια πια βίγκαν. Έπαθε η Άλκηστις μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον… άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια, ρυζάκι και τέτοια είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. Το εστιατόριό μας είναι μόνο βίγκαν. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που έρχεται δεν είναι βίγκαν. Το κρέας δεν μου λείπει καθόλου πλέον”.

“Όχι, δεν έφαγα κρέας στο MasterChef. Η παραγωγή με πρόσεχε πάρα πολύ οπότε είχα ό,τι θα μπορούσα να φανταστείς, σαλάμια, τυριά και τις διατροφικές μαγιές. Δεν με τσάκωσε. Δεν συνέβη ποτέ αυτό. Δεν με έχει τσακώσει ποτέ η Κατερίνα να κάνω κάτι στην κουζίνα”, τόνισε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.