search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:11
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Πράσινο Ποντίκι που κυκλοφορεί μαζί με το «Π»

03.03.2010 18:48
Διαβάστε στο Πράσινο Ποντίκι που κυκλοφορεί μαζί με το «Π» - Media

Θα μάθετε τα πάντα για το πράσινο έλλειμμα και τη φονική βλακεία… Θα δείτε πώς «γκρεμίσαμε» την Πάτρα… Ποια είναι τα ποτάμια των παρανόμων, τι συμβαίνει με το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης». Και ακόμα,  πώς μπορείτε να κάνετε το συμβατικό σας ποδήλατο, ηλεκτρικό! Αναλυτικότερα: -Γιατί οι Βρυξέλλες δεν ενοχλούνται με την «πτώχευση» των ελεύθερων χώρων, το περιβαλλοντικό έλλειμμα, τα Greek statistics για το περιβάλλον και τη φονική βλακεία.

Θα μάθετε τα πάντα για το πράσινο έλλειμμα και τη φονική βλακεία… Θα δείτε πώς «γκρεμίσαμε» την Πάτρα… Ποια είναι τα ποτάμια των παρανόμων, τι συμβαίνει με το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης». Και ακόμα,  πώς μπορείτε να κάνετε το συμβατικό σας ποδήλατο, ηλεκτρικό!

Αναλυτικότερα:

-Γιατί οι Βρυξέλλες δεν ενοχλούνται με την «πτώχευση» των ελεύθερων χώρων, το περιβαλλοντικό έλλειμμα, τα Greek statistics για το περιβάλλον και τη φονική βλακεία.

-Η απάντηση σε εκείνους που μας κάνουν τη ζωή ποδήλατο… ένα χρηστικό ρεπορτάζ για το πώς μπορείτε να κάνετε το ποδήλατό σας ηλεκτρικό!

-Το τρίτο μέρος του αφιερώματος «Γκρέμισέ τα». Κάνουν συντρίμμια την Πάτρα, η συγγραφέας Μαρία Καρέλα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, ο αρχιτέκτονας Πέτρος Μπαζός και ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης.

-Ακόμα, το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και ο χαμένος «παράδεισος».

-Όλο το πόρισμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για τα ποτάμια των παρανόμων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34