search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.06.2026 23:16
MENU CLOSE

Γύρω γύρω πόλη…

24.05.2010 21:57
Γύρω γύρω πόλη… - Media

20 Μαΐου. Ένα είναι το ρήμα των ημερών: απεργώ! Ό,τι και να ’μαι, απεργώ. Εκτός κι αν είμαι καλλιτέχνης, οπότε ακυρώνω! Να μου το θυμηθείτε, της… ακύρωσης θα γίνει εφέτος το καλοκαίρι. Ο Τζιλ Σκοτ-Χίρον ακύρωσε νωρίς! Δεν θα έρθει τελικά στο Gagarin. Για προσωπικούς του λόγους. Που σημαίνει τι; Δεν είχε προπώληση; Ο θρύλος, φαίνεται, δεν «πούλησε». Για να δούμε ποιος θα «πουλήσει» τελικά την πραμάτεια του αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εκτός απ’ τις ξανθές πορνοστάρ των περιπτέρων.

* 20 Μαΐου. * Ένα είναι το ρήμα των ημερών: απεργώ! Ό,τι και να ’μαι, απεργώ. * Εκτός κι αν είμαι καλλιτέχνης, οπότε ακυρώνω! * Να μου το θυμηθείτε, της… ακύρωσης θα γίνει εφέτος το καλοκαίρι. * Ο Τζιλ Σκοτ-Χίρον ακύρωσε νωρίς! * Δεν θα έρθει τελικά στο Gagarin. * Για προσωπικούς του λόγους. * Που σημαίνει τι; Δεν είχε προπώληση; * Ο θρύλος, φαίνεται, δεν «πούλησε». * Για να δούμε ποιος θα «πουλήσει» τελικά την πραμάτεια του αυτούς τους δύσκολους καιρούς. * Εκτός απ’ τις ξανθές πορνοστάρ των περιπτέρων. * Για να δούμε και πόσο ψύχραιμοι θα αποδειχθούν οι διοργανωτές συναυλιών. * Αν είναι να ακυρώνουν με την πρώτη υποψία μικρής προσέλευσης, ας μην είχαν αναγγείλει τόσο πολλές συναυλίες. * Ο Έλληνας δεν είναι του προγραμματισμού, ακόμα. * Δεν την έχει μάθει την προπώληση. * Το «Άσε και θα δούμε…», είναι η ασφάλειά του. * «Ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε…». * Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έτρεχε να εξαργυρώσει το εισιτήριο που «βιάστηκε» ν’ αγοράσει… * Κόσμος πολύς στην Art Athina! * Να μην έκαναν τα αυτοκίνητα δέκα ώρες να φτάσουν κι άλλες δέκα να φύγουν, τι καλά που θα ’τανε. * Τα θέλουμε τα big θεάματα, αλλά να ξέραμε να τα διαχειριστούμε κιόλας… * Το θέμα δεν είναι να στοιβάξουμε τον κόσμο. * Το θέμα είναι να τον σεβαστούμε. * Όλη μέρα σ’ ένα αυτοκίνητο στο μποτιλιάρισμα του δρόμου. * Μετά σου λέει ο άλλος γιατί έχεις νεύρα! * Πώς να ηρεμήσεις ακινητοποιημένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο! * Ν’ ακούσεις μουσική; Μάλιστα! * Μουσικό ραδιόφωνο! Ωραία προοπτική! * Πώς ν’ αντέξεις αυτή την επιτηδευμένη ευθυμία! * Αυτό το παραλήρημα ραδιοφωνικής ευτυχίας! * Χάχανα και ντοπάρισμα άνευ λόγου. * Συνήθως είναι δύο πίσω απ’ το μικρόφωνο. * Ακούς τη χαρά στέρεο. * Δεν έχεις πολλές επιλογές. * Ή θα πέσεις πάνω στην καταστροφολογία των ημερών ή στη βλακεία του lifestyle. * Διάλεξε. * Κουρέλι θα φτάσεις όπου κι αν πας. * Συναντήθηκαν, έμαθα, ανήσυχοι οι συγγραφείς του Καστανιώτη στο γραφείο του για να του εκφράσουν το άγχος τους – μήπως τώρα, με όλη αυτή την οικονομική αναμπουμπούλα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για την έκδοση των βιβλίων τους. * «Όχι», τους καθησύχασε ο γνωστός εκδότης, «τώρα ακριβώς είναι η στιγμή. Πολλά βιβλία, κι άλλα βιβλία, ποίηση, λογοτεχνία, εμείς θα απαντήσουμε στην κρίση με βιβλία!». * Ακόμη κι αν δεν το κάνει πράξη τελικά, ήταν ωραίο που το είπε. * Ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, για τρίτη φορά (μετά τις ταινίες «Από την άκρη της πόλης» και «Ο Όμηρος»), επιχειρεί να βάλει την ελληνική κοινωνία μπροστά στον καθρέφτη για να αντικρίσει ένα κομμάτι από το αληθινό της πρόσωπο, εκείνο που σχετίζεται με την παράνομη μετανάστευση. * Για να δούμε αν θα αντέξουμε να δούμε το τέρας αυτή τη φορά.

Άννα Βλαβιανού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.06.2026 23:13