search
ΤΡΙΤΗ 23.06.2026 23:00
MENU CLOSE

Νίκος Κουρής

08.08.2010 11:48
Νίκος Κουρής  - Media

«Ο ρόλος του πατέρα είναι δύσκολος. Το παλεύω όμως και το προσπαθώ. Το λάθος του γονιού είναι ότι δεν αφήνει το παιδί του να ανακαλύψει τον εαυτό του, δεν του αφήνει τις δυνατότητές του “ανοικτές” ώστε να τις αξιοποιήσει ανάλογα» κλπ., κλπ… Όχι ότι διαφωνώ με αυτά που λέει ο ηθοποιός (του ποιοτικού) Νίκος Κουρής, απλώς απορώ: γιατί τόση… πάλη; Γιατί τόσος ιδρώτας; Αν δεν κάνω λάθος το παιδάκι του (να του ζήσει), είναι δεν είναι δυόμισι χρονών.

Μπαμπά κουράγιο!

«Ο ρόλος του πατέρα είναι δύσκολος. Το παλεύω όμως και το προσπαθώ. Το λάθος του γονιού είναι ότι δεν αφήνει το παιδί του να ανακαλύψει τον εαυτό του, δεν του αφήνει τις δυνατότητές του “ανοικτές” ώστε να τις αξιοποιήσει ανάλογα» κλπ., κλπ… Όχι ότι διαφωνώ με αυτά που λέει ο ηθοποιός (του ποιοτικού) Νίκος Κουρής, απλώς απορώ: γιατί τόση… πάλη; Γιατί τόσος ιδρώτας; Αν δεν κάνω λάθος το παιδάκι του (να του ζήσει), είναι δεν είναι δυόμισι χρονών. Οπότε, πότε πρόλαβε ως πατέρας να… την παλέψει την κατάσταση; Και αν την παλεύει τώρα, τι θα κάνει στο μέλλον, π.χ. όταν το παιδί του θα βρίσκεται στην εφηβεία, οπότε τα πράγματα θα έχουν σφίξει; (Φιλική συμβουλή: Νίκο χαλάρωσε! «Τα παιδιά είναι παιδιά» που έλεγε και η «Φιλουμένα Μαρτουράνο», δεν είναι… νάρκες, ώστε η συμβίωση μαζί τους να είναι πεδίο μάχης).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.06.2026 22:59