Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google«The Cult», το σχήμα του Ian Astbury που τυγχάνει καθολικής εκτίμησης από τους οπαδούς της σκληρής ροκ, επανέρχεται στο προσκήνιο.
5/6, Fuzz
Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, 210-3450817
«The Cult», το σχήμα του Ian Astbury που τυγχάνει καθολικής εκτίμησης από τους οπαδούς της σκληρής ροκ, επανέρχεται στο προσκήνιο. Δίνει μια συναυλία – αναδρομή στην πορεία του, αρχής γενομένης από το πρώτο άλμπουμ «Dreamtime» του ’84.
5/6, Μουσείο της Ακρόπολης
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15
To Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου Αθηναίων δίνει συναυλία στο Μουσείο της Ακρόπολης, στις 11 το πρωί, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.