search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 13:05
MENU CLOSE

Τάνια Τσανακλίδου

14.07.2011 12:47
Τάνια Τσανακλίδου - Media

Έχοντας διαχωρίσει την θέση της, εδώ και χρόνια, από δισκογραφικά και καλλιτεχνικά κατεστημένα έχει κατακτήσει το δικαίωμα να είναι τολμηρή και ανεξάρτητη.

Έχοντας διαχωρίσει την θέση της, εδώ και χρόνια, από δισκογραφικά και καλλιτεχνικά κατεστημένα έχει κατακτήσει το δικαίωμα να είναι τολμηρή και ανεξάρτητη.

Η σταθερή σχέση της με το κοινό δεν έχει ανάγκη από μεσάζοντες, είναι πια σχέση ζωής, σχέση συναισθηματική, σχέση αλήθειας. Στο Σύνταγμα έδωσε το «παρών» στηρίζοντας αυτό το κάτι νέο που πάει να γεννηθεί. Έχει θυμό για τα παρελθόντα, αλλά και μεγάλη ελπίδα για αυτά που θα έρθουν. Ξεκίνησε λίγους μήνες πριν να τραγουδά στους δρόμους με την  μπάντα της, χωρίς εισιτήριο, σαν μια επανάσταση που λειτουργεί θεραπευτικά και για τα δύο μέρη- και για το κοινό και για τον καλλιτέχνη. Κάπου εκεί άρχισε να αναπτύσσεται η ιδέα μιας καλοκαιρινής περιοδείας στην Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχουν μεροκάματα για τους μουσικούς και την ίδια. Θα υπάρχει ένα φθηνό εισιτήριο για να καλύπτονται τα έξοδα και αν βγαίνει και κάτι θα μοιράζεται ισόποσα σε όλους.

Η Τάνια Τσανακλίδου δίνει τη δική της μάχη από το δικό της πόστο. Ας είναι παράδειγμα για όλους μας. Να βρούμε όλοι νέους τρόπους να υπάρχουμε και να δημιουργούμε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 13:02