search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:30
MENU CLOSE

Επίθεση δέχθηκε ο Ρ. Μέρντοχ κατά την κατάθεσή του

19.07.2011 14:45
Επίθεση δέχθηκε ο Ρ. Μέρντοχ κατά την κατάθεσή του - Media

Άγνωστος άνδρας επιτέθηκε στο Ρούπερτ Μέρντοχ, ρίχνοντας του ένα πιάτο με αφρό ξυρίσματος και αποκαλώντας τον «άπληστο», με αποτέλεσμα να διακοπεί η κατάθεσή του ενώπιον της ειδικής επιτροπής του βρετανικού κοινοβουλίου για λίγη ώρα.

Άγνωστος άνδρας επιτέθηκε στο Ρούπερτ Μέρντοχ, ρίχνοντας του ένα πιάτο με αφρό ξυρίσματος και αποκαλώντας τον «άπληστο», με αποτέλεσμα να διακοπεί η κατάθεσή του ενώπιον της ειδικής επιτροπής του βρετανικού κοινοβουλίου για λίγη ώρα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα.

Νωρίτερα, ο Ρούπερτ Μέρντοχ ισχυρίστηκε ενώπιον της κοινοβουλευτική επιτροπή “Κουλτούρας, ΜΜΕ και Σπορ” της Βρετανίας πως δε γνώριζε για τις χιλιάδες δωροδοκίες, ενώ ζήτησε συγγνώμη για ακόμη μία φορά. Ο μεγιστάνας των Media κατέθεσε για πρώτη φορά ενώπιον βουλευτών, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να παρεμποδίσει το έργο της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν είναι υπεύθυνος για αυτό το «φιάσκο», ενώ πρόσθεσε πως κάποιοι από το προσωπικό του τον παραπλάνησαν, δηλώνοντας όμως για άλλη μια φορά τη στήριξή του στη Ρεβέκκα Μπρούκς: «Δεν νομίζω ότι γνώριζε για τις υποκλοπές» συμπλήρωσε.

Ο Μέρντοχ τόνισε πως η News of the World έκλεισε εξαιτίας των κατηγοριών για εγκληματικές ενέργειες, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξαν οικονομικά κίνητρα πίσω από αυτήν του την απόφασή.

«Αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή» δήλωσε χαρακτηριστικά για το περιστατικό με το τηλέφωνο της 13χρονης Μίλι Ντόουλερ όπου είχαν υποκλαπεί συνομιλίες.

Επιπροσθέτως, μίλησε για τις διαστάσεις του σκανδάλου στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει δει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου υπήρξαν στόχοι.

Νωρίτερα, ο γιος του Τζέιμς εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας: «Θα ήθελα να πω πόσο λυπάμαι και να ζητήσω συγγνώμη ιδιαίτερα σε όσους έπεσαν θύματα της παράνομης πρόσβασης σε ηχητικά μηνύματα και στις οικογένειές τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:28