search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 00:28
MENU CLOSE

Περασμένα ξινά σταφύλια…

13.09.2011 17:23
oldphotos131549884051.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ξαφνικά όλοι ξέχασαν τους λόγους για τους οποί­ους παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής και έχασε η Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές με δέκα μονάδες από το ΠΑΣΟΚ και άρχισαν να τον χαρακτηρίζουν εφεδρεία για τη χώρα.

Ξαφνικά όλοι ξέχασαν τους λόγους για τους οποί­ους παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής και έχασε η Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές με δέκα μονάδες από το ΠΑΣΟΚ και άρχισαν να τον χαρακτηρίζουν εφεδρεία για τη χώρα. Μετά τις δηλώσεις Καρατζαφέρη και των άλλων βου­λευτών του ΛΑΟΣ, που ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησαν την επιστροφή του τέως πρωθυπουργού στην ενεργό πολιτική, άρχισαν τα όργανα και από την πλευρά του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο βουλευτής του κόμματός της Γιώρ­γος Κοντογιάννης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του είπε ότι «όταν όλα μοιάζουν στη χώρα χαμένα, το να παραμένουν ζωντανά κάποια πολιτικά ονόματα ίσως έχει μεγάλη σημα­σία για την ίδια τη χώρα. Θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι εφεδρεία για τη χώρα». Και να φανταστεί κανείς ότι οι μεγάλες ζέ­στες πέρασαν…  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 00:24