search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 20:31
MENU CLOSE

Ξύλινη γλώσσα

28.10.2011 07:03
oldphotos131976110158.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στην πολύωρη κατάθεση που έδωσαν την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτο­δικών Αθηνών Χ. Λακαφώση, η Αλέκα Παπαρήγα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύ­ρος Χαλβατζής επανέλαβαν τη θέση του ΚΚΕ ότι τα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα την περασμένη Πέμπτη ήταν «προσχεδιασμένη ενέργεια από ομάδες που δρούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία» και παρέδωσαν στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί στον «Ριζοσπάστη».

Στην πολύωρη κατάθεση που έδωσαν την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτο­δικών Αθηνών Χ. Λακαφώση, η Αλέκα Παπαρήγα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύ­ρος Χαλβατζής επανέλαβαν τη θέση του ΚΚΕ ότι τα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα την περασμένη Πέμπτη ήταν «προσχεδιασμένη ενέργεια από ομάδες που δρούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία» και παρέδωσαν στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί στον «Ριζοσπάστη». Στο υπόμνημα καταλήγουν ότι η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη διαθέτουν όλα τα μέσα για να ερευνήσουν και να αποκαλύψουν την αλήθεια, καθώς και ότι στη διαδικασία της διερεύνησης δεν πρόκειται να εμπλακεί το ΚΚΕ, το οποίο «δρα αποκλειστικά και μόνο πολιτικά». Ελαφρώς αμή­χανη κατάληξη μιας επικοινωνιακής καταιγίδας του Περισσού. Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 20:31