Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google1,625 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται 0,06% υψηλότερα απ’ ότι στην αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση το Νοέμβριο.
1,625 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται 0,06% υψηλότερα απ’ ότι στην αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση το Νοέμβριο.
Ειδικότερα, το μεσοσταθμικό επιτόκιο ανήλθε στο 4,95% έναντι 4,89% της προηγούμενης έκδοσης, σύμφωνα με τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 2,93 φορές, έναντι συντελεστή κάλυψης 2,91 στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.