Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΕπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα λεγόμενα του πρώην γγ Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη ζήτησε από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα λεγόμενα του πρώην γγ Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη ζήτησε από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Σπινέλλης σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ είπε συγκεκριμένα ότι «όταν πρόκειται το κράτος να επιστρέψει αρκετά υψηλά ποσά φόρου στον φορολογούμενο, ένα 8% πηγαίνει κατευθείαν στην τσέπη του εφοριακού υπαλλήλου».
Σε σχετική ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι τέτοια στοιχεία θα έπρεπε να έχουν εμφανιστεί ως τώρα υπηρεσιακά και να έχουν τεθεί υπόψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και της Δικαιοσύνης.
«Έστω και τώρα όμως, εάν από την προκαταρκτική εξέταση μπορούν να προκύψουν συγκεκριμένα στοιχεία, αυτό θα ήταν προς όφελος της προσπάθειας που γίνεται για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αλλαγή στις σχέσεις κράτους και πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.