Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΚαμία οικονομία στον κόσμο δεν θα μείνει απρόσβλητη από την κρίση, τόνισε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ υπογράμμισε ότι οι προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας είναι δυσοίωνες.
Καμία οικονομία στον κόσμο δεν θα μείνει απρόσβλητη από την κρίση, τόνισε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ υπογράμμισε ότι οι προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας είναι δυσοίωνες.
«Καμία οικονομία στον κόσμο -ούτε οι χώρες χαμηλού εισοδήματος, ούτε οι αναδυόμενες οικονομίες, ούτε οι χώρες μεσαίου εισοδήματος, ούτε οι μεγάλες οικονομίες δεν θα μείνει απρόσβλητη από την κρίση, η οποία όπως βλέπουμε όχι μόνο εξελίσσεται, αλλά κλιμακώνεται» δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Λαγκάρντ.
Παράλληλα η επικεφαλής του ΔΝΤ ανέφερε ότι όλες οι χώρες και οι περιοχές θα πρέπει να αναλάβουν δράση με στόχο την τόνωση της οικονομίας και την αρχή, σύμφωνα με την ίδια, πρέπει να κάνουν τα κράτη της ευρωζώνης και να συνεχίσουν το έργο τους αποφασιστικά.
«Δεν πρόκειται για μία κρίση που θα επιλυθεί από μία ομάδα χωρών, οι οποίες θα λάβουν δράση, αλλά ελπίζω, από όλες τις χώρες, ανεξαρτήτως κατηγορίας, που θα λάβουν πράγματι δράση» κατέληξε η κ. Λαγκάρντ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.