Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Βουλή αποφάσισε μετά από πρόταση του προέδρου της Φίλιππου Πετσάλνικου να αποκαταστήσει εν μέρει τις απώλειες των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο από την κατάργηση του λεγόμενου 15ου και 16ου μισθού μέσω οικονομικού μπόνους.
Η Βουλή αποφάσισε μετά από πρόταση του προέδρου της Φίλιππου Πετσάλνικου να αποκαταστήσει εν μέρει τις απώλειες των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο από την κατάργηση του λεγόμενου 15ου και 16ου μισθού μέσω οικονομικού μπόνους.
Πιο συγκεκριμένα, βάσει αλλαγών που εισηγήθηκε στην Ολομέλεια του Σώματος ο κ.Πετσάλνικος, μεταξύ των οποίων και η ένταξη των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων στο ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο, θεσμοθετήθηκε το μπόνους προς τους υπαλλήλους με την ονομασία «Κίνητρο Επίτευξης Στόχων Στήριξης του Κοινοβουλευτικού Έργου», όπως αναφέρει «Το Έθνος». Το συγκεκριμένο επίδομα αντιστοιχεί στο επίδομα «κινήτρου απόδοσης» που ισχύει για τον δημόσιο τομέα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.