search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 12:47
MENU CLOSE

Μισή τιμή σε προϊόντα της Carrefour Μαρινόπουλος

10.01.2012 12:11
Μισή τιμή σε προϊόντα της Carrefour Μαρινόπουλος - Media

Με μια άκρως εορταστική προσφορά επέλεξε η εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος να ευχηθεί στους καταναλωτές για το νέο έτος.

Με μια άκρως εορταστική προσφορά επέλεξε η εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος να ευχηθεί στους καταναλωτές για το νέο έτος.

Τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και το Carrefour Planet στο Γέρακα προσφέρουν από τις 9 έως τις 14 Ιανουαρίου, τρόφιμα όλων των κατηγοριών, είδη καθημερινής χρήσης, ποτά, αλλά και απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής σε πολύ χαμηλές τιμές, έως και 50% φθηνότερα!

Επίσης, σας περιμένουν μοναδικές ευκαιρίες σε είδη ένδυσης και υπόδησης για όλη την οικογένεια, αλλά και σε πολλά ακόμη ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά είδη και είδη οικιακού εξοπλισμού, με τη χρήση της κάρτας Club.

Τέλος, μην ξεχνάτε τα φθηνά της κάθε μέρας ‘Carrefour Discount’. Πρόκειται για μία γκάμα προϊόντων που δημιούργησε η Carrefour κατά της ακρίβειας, προσφέροντάς σας αυτά που χρειάζεστε καθημερινά στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 12:44