search
ΔΕΥΤΕΡΑ 07.09.2026 06:08
MENU CLOSE

Ακόμη «μέσα» ο Ξενιάδης!

11.01.2012 10:55
Ακόμη «μέσα» ο Ξενιάδης! - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Βασίλη Ξενιάδη να έχει αφεθεί ελεύθερος από τις ελληνικές Αρχές κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Βασίλη Ξενιάδη να έχει αφεθεί ελεύθερος από τις ελληνικές Αρχές κάτι τέτοιο δεν συνέβη. 

Τελικά, ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΕΚ διανυκτέρευσε χθες στο κρατητήριο στο οποίο βρίσκεται από το τέλος της εκπομπής «Δίκης» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. 

Ο κ. Ξενιάδης οδηγήθηκε σήμερα στην Ευελπίδων και πάλι μετά από την χθεσινή του μεταφορά. Σήμερα παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον ενημέρωσε ότι έχει βγει διαταγή φυλάκισής του λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων που έχουν βγει εις βάρος του για παλιότερα εργοδοτικά οφέλη. 

Ο Ξενιάδης έχει επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά. Οι δικηγόροι του είναι ενημερωμένοι και προσπαθούν να προχωρήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, για να αφεθεί ελεύθερος, πληρώνοντας πρώτα το συνολικό ποσό των οφειλών.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 07.09.2026 04:32