Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΦρένο στις ελπίδες του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού έβαλε η σημερινή προπόνηση της ομάδας σχετικά με τη συμμετοχή του Σεμπάστιαν Λέτο στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη.
Φρένο στις ελπίδες του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού έβαλε η σημερινή προπόνηση της ομάδας σχετικά με τη συμμετοχή του Σεμπάστιαν Λέτο στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» – μαζί με τους Γιώργο Καραγκούνη, Ζαν Αλέ Μπουμσόνγκ και Γκέργκελι Ρούντολφ- ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. O Λέτο δεν έχει ενοχλήσεις στο γόνατο στον ίδιο βαθμό με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του για να επιστρέψει πανέτοιμος κόντρα στον Εργοτέλη.
Από την πλευρά του, ο Κουίνσι υποβλήθηκε σε θεραπεία και, όπως έχει γίνει γνωστό, δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Ακρίτες. Ο ίδιος ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός έλεγε σήμερα πως έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και στον Παναθηναϊκό δεν θα πάρουν το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουν αν δεν είναι 100% έτοιμος.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.