Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤελευταία στιγμή προκρίνεται στον Παναθηναϊκό το σχέδιο για λήψη δανείου, καθώς οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού μετά από την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ διαπίστωσαν πως τα χρονοδιαγράμματα έχουν παραβιαστεί.
Τελευταία στιγμή προκρίνεται στον Παναθηναϊκό το σχέδιο για λήψη δανείου, καθώς οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού μετά από την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ διαπίστωσαν πως τα χρονοδιαγράμματα έχουν παραβιαστεί.
Συγκεκριμένα, η UEFA και οι ημερομηνίες πιέζουν και έτσι οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού –προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις- έχουν αρχίσει τις επαφές με ξένη τράπεζα.
Αυτό φαίνεται πως πηγάζει από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ, από την οποία όμως δεν διευκρινίστηκε το ποσό που θα λάβει η ΠΑΕ.
Μεγάλη συμβολή στη συμφωνία με την τράπεζα για τη λήψη του δανείου παίζει ο Λεωνίδας Πολέμης. Ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο άνθρωπος που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και μάλιστα προκρίθηκε. Όμως δεν έμεινε εκεί… Άρχισε επαφές τράπεζες από το εξωτερικό με τις οποίες έχει καλή συνεργασία.
Ωστόσο, 3-4 τράπεζες με τις οποίες υπήρξαν συζητήσεις έδωσαν αρνητική απάντηση.
Κύριος λόγος ήταν το γεγονός ότι οι τράπεζες δεν θέλουν… να μπλέξουν με ομάδες αλλά επιλέγουν να έχουν επαφές με πρόσωπα. Για τον λόγο αυτό δέχθηκε ο Αδαμάντιος Πολέμης (πατέρας του Λεωνίδα) να μπει εγγυητής για το μισό ποσό που θα λάβει η ΠΑΕ.
Η προσπάθεια που γίνεται είναι η ομάδα να λάβει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για να λυθεί μια και καλή το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει.
Μεταξύ του Αδαμάντιου Πολέμη και των τραπεζών υπάρχουν επαφές και εκτιμάται ότι μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα έχει στα χέρια του ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας την προέγκριση του δανείου για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.