Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΠερίπου δύο με τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Ρόι Κάρολ λόγω της θλάσης που υπέστη στον χθεσινό αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν.
Περίπου δύο με τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Ρόι Κάρολ λόγω της θλάσης που υπέστη στον χθεσινό αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν.
Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας έδειξαν ότι υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει πως ο Κάρολ θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος για το επόμενο 15ήμερο, και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στο πρώτο παιχνίδι με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 8 Μαρτίου.
Το καλό είναι ότι ο Μέγιερι χθες εξέτισε την ποινή του και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αυτός στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Europa League.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.